Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Aanbevolen Makelaars

Aanbevolen Makelaars is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63042304.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op gebruikers van de website www.aanbevolenmakelaars.nl.

Algemene voorwaarden bij het bekijken van aanbevelingen

1. Het opvragen en raadplegen van aanbevelingen is geheel kosteloos.

2. De data van Aanbevolen Makelaars zoals getoond op de pagina's met aanbevelingen, is afkomstig uit de eigen dataset van Aanbevolen Makelaars. Aan de hand van een algoritme dat door Aanbevolen Makelaars ontwikkeld is, worden makelaars per locatie en postcode aanbevolen. De dataset is samengesteld op basis van meerdere bronnen. Aanbevolen Makelaars is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden binnen deze bronnen, en als gevolg daarvan ook niet voor eventuele vervolgfouten en onjuistheden bij de statistische conclusies voortkomend uit het algoritme.

3. Aan de opgevraagde aanbevelingen kunnen door de bezoeker geen rechten worden ontleend.

Algemene voorwaarden bij een offerte-aanvraag

1. Het aanvragen van offertes is geheel kosteloos. Aanbevolen Makelaars zal de aanvrager op geen enkele wijze kosten in rekening brengen voor verwerking van de offerte-aanvraag.

2. De offertes die de aanvrager ontvangt zijn volledige vrij van verplichtingen. De aanvrager is vrij om te besluiten om niet op de aangeboden offertes in te gaan.

3. Aanbevolen Makelaars mag alle aangeleverde informatie in een offerte-aanvraag enkel ter beschikking stellen aan de makelaarskantoren die geselecteerd zijn door de aanvrager.

4. Alle aangeleverde informatie in offerte-aanvragen wordt, na verzending van de informatie naar de door de aanvrager geselecteerde bedrijven, bewaard door Aanbevolen Makelaars ter verbetering van de kwaliteit van de website. Zie ook ons privacybeleid voor verdere toelichting.

5. Aanbevolen Makelaars heeft het volledige recht om offerte-aanvragen niet door te sturen bij: A. vermoedens van misbruik van de aangeboden diensten, B. matige inhoudelijke kwaliteit van de aanvraag. Aan een offerte-aanvraag kunnen door de aanvrager geen rechten worden ontleend.

6. Aanbevolen Makelaars mag contact opnemen met de aanvrager om de gegevens van de aanvraag te controleren op echtheid, ter voorkoming van misbruik van de diensten van Aanbevolen Makelaars en ter bewaking van de kwaliteit van de doorgestuurde offerte-aanvragen.

7. Aanbevolen Makelaars kan door de aanvrager niet direct of indirect aansprakelijk worden gesteld voor materiƫle en/of immateriƫle schade veroorzaakt door een bedrijf waarmee een aanvrager in contact is gekomen naar aanleiding van de diensten van Aanbevolen Makelaars. Aanbevolen Makelaars brengt partijen enkel met elkaar in contact, zonder verder zicht op of verdere inmenging in het contact dat volgt uit de diensten van Aanbevolen Makelaars.

8. Aanbevolen Makelaars streeft er naar iedere offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.

9. Aanbevolen Makelaars heeft het recht om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.